LOVE

My photo
-Sarah & Sabastian ... percintaan antara BENUA .. takdir yang menemukan mereka.. dan takdir jua yang bisa menentukan nasib percintaan mereka .... terpisah dek jarak n waktu ... namun MASA penentu segalanya ....

Thursday, 19 May 2011

chapter 6 ~ 5

' Babe... next week kita tak ada job kan??'
' hruummmpppp.. nape ? '

aku tidak mengalihkan pandangan. Mataku leka mengadap screen computer.
Masih banyak gambar yang aku nak kene EDIT ...
dah seminggu aku melayan BLUES ... layan sangat perasaan .

Aku menangis sampai keluar airmata darah pun belum tentu
dia juga menangis macam aku .
Dia bersenang senang disana..
aku yang makan hati kat sini.

Malas aku nak layan lagi.
Asyik - asyik aku jer yang kene mengalah.
Yang kat sana semua pun penting sangat buat diakan.

Anak dialah ...
sapupu dia lah..
kejab - kejab abang dia pulak.
hurmmmmmm.... di bekas BINI dia pulak.

' i need to be wth them honey ... a lots of things going on here ..... 
  i'm sorry if that taking
me away from you .... but they need me .... '

aku sepatutnya sedar.
aku siapa kan?

' weiiii.... aku tanya nie...' farhana menyiku lenganku.
' nape??? ' aku agak marah .
' Adoiii yaiiiiiii..... ni tak lain tak bukan.... gaduh ngan Tien .. pastu moody!!! yang jadi
mangsaaaaaaaaaaa ..... mak juga!!!!! MENCIK tau!!!! '

Aku buat tak tahu aja. Aku tau sikap ku kengkadang melampau . Aku tak tahu kenapa aku misti lepaskan geram pada Farhana .Yang salah Sabastian .

Tapi itu bukanlah niatku sebenarnya. Aku cuma tak ada mood. Aku sebenarnya tak
tahu kemana arah tujuanku . Apa sebenarnya yang terjadi . yang pasti ... Sabastian menyakitkan HATIKU .
Dan sesungguhnya aku amat amat kesal dengan sikapnya.

' sorry babe ..... ' bisikku dalam hati. Farhana berlalu meninggalkan aku.
Aku kembali menatap screen komputer. Dah tiga jam aku mengadap.
Sekeping gambar pun aku belum edit lagi !!! ADOI!!!! parahnya jiwa.

1 comment:

  1. aku ada buat kamu ...
    i'm here for u ....

    ReplyDelete